Referenssit

Näiden asiakkaiden kanssa meillä on ollut ilo työskennellä ja siitä kertovat tarinatkin

You are here:
Consti Korjausrakentaminen Oy

Olemme olleet tyytyväisiä Hohto Siivouksen hyvään siivouslaatuun, täsmällisyyteen ja työnjohdon palvelualttiuteen.

Fix Turku Oy

Olemme olleet todella tyytyväisiä Hohto Siivouksen palveluihin. Yhteys työnjohtoon toimii loistavasti. He ehdottavat meille sopivia siivousratkaisuja sopimaan työkohteemme puhtauden huolehtimisesta. Myös kertaluontoisten siivousratkaisujen sopiminen onnistuu mutkattomasti.

Finnex.fi

Hohto Siivous on aidosti kiinnostunut asioiden sujumisesta. Jos meillä on jotain tavallisesta poikkeavia siivoustarpeita tai aikataulumuutoksia siivouksen osalta, on riittänyt soitto palvelujohtajalle ja asiat on järjestetty toiveidemme mukaisesti. Tällaista yritystä voin lämpimästi suositella kenelle tahansa hyvää palveluliikettä etsivälle.

HOHTO SIIVOUS PALVELUTAKUU

Palvelutakuun lähtökohtana on asiakkaalle laadukkaat ja luotettavat palvelut. Lupaamme, että hoidamme työvelvoitteemme aina sovitun mukaisesti.

Tämän varmistavat ensiluokkaiset työnjohtajamme, ammattitaitoisten siivoojien ja hyvän perehdytysohjelmamme avulla. Mikäli kuitenkin laatupoikkeamia tapahtuu, lupaamme aina korjata puutteet 24h sisällä.

ANNA PALAUTETTA

Palautteesi on meille arvokasta. Anna meille risuja tai ruusuja, kerro kokemuksesi tai kysy toiminnastamme. Jätäthän yhteystietosi jos haluat henkilökohtaisen vastauksen.