Hohto Siivous

Meistä
You are here:

Meistä

Hohto Siivous on vuodesta 2020 asti toiminut perheyritys.

Pääsääntöisesti toiminta-alueemme on Turun, Raision ja Naantalin alueella. Keskitymme pääsääntöisesti yksityisiin kotitalouksiin ja yrityksiin joille haluamme tuottaa laadukkaita palveluita joka lähtöön.

Tekstiili pintaisten sohvakalustojen, tuolien ja patjojen pesuihin haluamme myös jatkossa panostaa enemmän jolloinka kotisi sohvat ja patjat pysyisivät raikkaina ja puhtaina!

Tavoitteenamme on aina palvelun korkea laatu. Meille laatu tarkoittaa paljon muutakin kuin puhtautta. Huolehdimme, että sovituista asioista pidetään kiinni ja henkilökuntamme on motivoitunutta, jotta sinä voit olla levollisin mielin.

Miksi juuri Hohto Siivous Palvelut?

Ajanpuute

Välillä elämässä tulee hetkiä, jolloin aikaa siivoamiselle ei jää. Esimerkiksi muuton tohinassa voivat tunnit loppua kesken. Yksi helpoimmista tavoista helpottaa arjen työtaakkaa on käyttää kotisiivouspalvelua.

Ajankäyttö

On kaikin puolin järkevää, että kukin tekee mitä parhaiten osaa – me siivoamme! Jos haluaisit keskittyä paremmin omiin töihisi, harkitse siivouksen antamista ammattilaisten huoleksi. Siisti toimisto on viihtyisä ja parantaa työilmapiiriä sekä kohentaa yrityksen ilmettä. Toimii myös kotona!

Fyysinen rajoite

Sairauden, vamman tai iän vuoksi voi siivoaminen olla hankalaa tai jopa mahdotonta. Siivouksen lisäksi tarjoamme toimialueellamme muitakin kotipalvelujen tukipalveluja, esimerkiksi kaupassakäyntiä ja vaatehuoltoa. Fyysinen rajoite voi olla peruste näiden palvelujen arvonlisäverottomuudelle myös rajoitteen ollessa väliaikainen.

Arjen luksusta

On mukava tulla juuri siivottuun, puhtaaseen kotiin. Kun tavarat ovat rivissä, pöydät on pyyhitty ja huoneilma puhdistettu poissaollessasi, voit aloittaa vapaa-aikasi stressittä. Voit keskittyä niihin asioihin, jotka ovat Sinulle tärkeämpiä.

Ammattilaislaatu

Käytämme vesisuodatteista huoneistonpuhdistusjärjestelmää, jonka poistoilma on tutkitusti 99,99 % puhdasta. Myös puhdistusaineemme ja muut välineemme ovat korkealaatuisia. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja työhyvinvointiin, sen huomaat!

Jäitkö miettimään jotain?